Hairtalk extensions  – Hår af fineste kvalitet

Hairtalk extensions – Hår af fineste kvalitet! Trænger du til ekstra fylde, mere længde eller en helt ny frisure? Frisør Tanyia tilbyder nu extensions af højeste kvalitet fra Hairtalk! 

Drømmer du også om glamourøse Hollywood lokker, bølgende surferhår, stramme opsætninger eller en glansfuld page?

Hos Frisør Tanyia kan du nu få den frisure du altid har drømt om – og mulighederne er uendelige med Hairtalk extensions!

Hairtalk extensions har unikke og ultra tynde tapesystem og er markedets mest skånsomme hair extensions, selv for dig som lider af hårsygdomme som fx. alopecia. Hairtalk extensions kan sættes i selv det fineste/tyndeste hår, uden at dit eget hår tager skade.

Er du nysgerrig på Hairtalk extensions, eller går du allerede nu med tanken om at få det hår, du altid har drømt om, så kontakt Frisør Tanyia!

Læs mere om Haitalk her.

Thermo Repair Top Up
–  BOTOX Sensation fra Jean Paul Myné 

Thermo Repair Top Up – BOTOX Sensation giver en øjeblikkelig “BOTOX-effekt”. 
BOTOX Sensation giver dit hår øjeblikkeligt volumen, styrke, shine og blødhed. Ingredienser i BOTOX Sensation er af naturlig oprindelse og indeholder bl.a. “Meadow Foam” (Limnantes Alba), CERAMIDE 3, og et kompleks af E-vitamin + B3 + provitamin B5.

Afspil video

DOC Color fra Jean Paul Myné

Vi har ikke blot fået nye farver i salonen – vi har fået markedets mest sikre og innovative farver – DOC Color, som bare levere de ønskede resultat hver gang. Fra de helt dybe til de lyse eller pastelfarver. DOC Color er på en base af Aloe Vera, Spirulina, Oliven Olie og et complex af aminosyrer. DOC Color er 100% Vegansk, Organisk og fri for ammoniak og fri for parfume. Du vil opleve velvære og kvalitet, der ikke er set før, i verden inden for hårfarve.

Med DOC Color slipper for den tunge lugt og irriterendefarvekanter som hårfarver (indtil DOC Color) har afgivet. DOC Color er super godt for dig og mig som frisør, og med DOC Color har vi bevæget os i en væsentlig grønnere retning. Du kan læse meget mere om denne skønne farve her: DOC Color