"Giv dig en selvforkælelse hos Frisør Tanyia"

AFBUDSPOLITIK

Til gavn for de kunder som venter på at få en tid hos Frisør Tanyia samt for at undgå spildtid, vil der blive indført en afbudspolitik gældende fra d. 12. december 2019.
Du bedes venligst foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingen start, så salonen har mulighed for at booke en ny kunde. Du kan her afbestille ved at logge ind i vores onlinebooking-systemet.

AFBUD SENERE END 3 TIMER FØR BEHANDLINGEN

Ved afbud senere end 24 timer før behandlingen, betales der 50% af behandlingen. Det gælder for alle behandlinger.
Afbud senere end 24 timer før behandlingen SKAL meddeles telefonisk og ikke via sms eller mail.

VED FORSINKELSE TIL BEHANDLINGER

Hvis du kommer for sent, men behandlingen stadig kan nås inden for den bestilte tid, vil vi bestræbe os på for så vidt muligt at fuldføre behandlingen.
I tilfælde af, at vi ikke kan nå at fuldføre behandlingen pga. din forsinkelse betales der 100% af behandlingens oprindelige pris.

Privatlivspolitik

Hvem er vi

Min webstedsadresse er: https://www.frisoer-tanyia.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler dem

Generelt

Gennem din aftale med salonen indsamles der personoplysninger om dig.
Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra
25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i
databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”).

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles,
hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål
eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og trække statistik.

Du kan slette dine cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/
Der er dog en risiko for, at websitet ikke virker optimalt uden cookies.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med salonen består.
Når du køber en service hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftaler og behandlinger.
Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret i salonen.
Ved ophør som kunde i salonen vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 5 år fra
udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt november 2018 og
regnskabsåret følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til at opbevare oplysningerne indtil
tidligst udgangen af 2023. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at
opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

Vi bruger udtalelser fra bedømmelse.dk. De nuværende udtalelser forbliver på vores hjemmeside indtil vi udskifter dem med nye udtalelser, eller indtil du kontakte os med ønske om at få slettet din udtalelse, som vi har brugt fra bedømmelse.dk.

Hvis du ønsker at få din udtalelse slettet, bedes du kontakte os.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af salonen uden unødig forsinkelse, hvis
salonen ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.
Bemærk venligst, at såfremt salonen i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare
oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

Hvis du ønsker at få din udtalelse, som vi har taget fra bedømmelse.dk, slettet fra vores hjemmeside, bedes du kontakte os.

Eksterne links

Såfremt frisoer-tanyia.dk henviser (linker) til kilder, eksterne artikler, produkter og varer, så er det den pågældende sides privatpolitik, der er gældende.

Hvordan vi beskytter dine data?

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de
personlige oplysninger, du afgiver, i salonen IT-system eller fysisk i aflåst skab.
Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kommentarer, eller vil du vide, hvilken data der findes gemt om dig, kan du sende en mail til os.

Frisør Tanyia
Sønder Allé 10
8000 Aarhus C.
Tlfnr.: 86 19 00 95