"Du vil få en god oplevelse hver gang!"

Reference fra bedømmelse.dk:
“Er ALDRIG gået utilfreds fra Tanyia, er kommet regelmæssigt i salon siden åbning i 2010. Der er altid god service, smil, venlighed og gode forslag til frisurer. Kan kun give hende de bedste anbefalinger.”

/Lene H.

AFBUDSPOLITIK

AFBUDSPOLITIK

Til gavn for de kunder som venter på at få en tid hos Frisør Tanyia samt for at undgå spildtid, vil der blive indført en afbudspolitik gældende fra d. 12. december 2019.
Du bedes venligst foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingen start, så salonen har mulighed for at booke en ny kunde. Du kan her afbestille ved at logge ind i vores onlinebooking-systemet.

 
AFBUD SENERE END 24 TIMER FØR BEHANDLINGEN

Ved afbud senere end 24 timer før behandlingen, betales der 50% af behandlingen. Det gælder for alle behandlinger.
Afbud senere end 24 timer før behandlingen SKAL meddeles telefonisk og ikke via sms eller mail.

 
VED FORSINKELSE TIL BEHANDLINGER

Hvis du kommer for sent, men behandlingen stadig kan nås inden for den bestilte tid, vil vi bestræbe os på for så vidt muligt at fuldføre behandlingen.
I tilfælde af, at vi ikke kan nå at fuldføre behandlingen pga. din forsinkelse betales der 100% af behandlingens oprindelige pris.

Profil

HVem er frisør Tanyia?

I januar 2010 åbnede jeg min egen salon på Søndergade, og jeg er så glad for, at mine trofaste kunder er fulgt med og nye er kommet til. 

For mig er det vigtigt at yde en god service for mine kunder, og at de kan stole på, at de får et godt resultat. Mit arbejde er kendetegnet ved kvalitet og detaljer, og jeg elsker at få det bedste frem med en god klipning eller en flot naturlig farvning. Jeg lytter til mine kunders ønsker og laver frisurer, som passer til den enkeltes ansigtsform. Du er altid velkommen til at spørge, hvis du ønsker forslag til et nyt look.

Jeg går meget op i at være på forkant med trenden inden for hårmode, og det er vigtigt for mig at arbejde med de bedste produkter uden parabener.

Kig forbi min salon “Frisør Tanyia”, og så sørger jeg for, at du går derfra med en god oplevelse.

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen 
Tanyia

Læs hvad kunderne siger om Frisør Tanyia

“Kom derind, fordi de tilfældigvis havde en tid en dag hvor jeg desperat manglede en klipning, da jeg havde booket forkert tid hos min sædvanlige frisør. Blev klippet af salonens nye medarbejder – og det var en super god oplevelse. Hun tog sig god tid til mig og jeg kunne mærke at hun gjorde sig umage og lyttede til mig! Og håret blev super flot! Vil klart anbefale salonen!”

/Anette G.

Flere feedback fra kunderne kan læses på bedoemmelse.dk